Doe nog tot eind februari mee aan de Pop Up Europa etalagequiz

woensdag 17 februari 2021

In de etalage van de Statiestraat 29 vind je tot eind februari drie QR-codes met quizvragen. Iedere maandagochtend vanaf 9 uur activeren we een nieuwe QR-code, en daarbij dus een nieuwe quiz. Scan deze QR-code en vul de juiste antwoorden in. Schat ook hoeveel bekers er in de koker van de etalage zitten. Zo maak jij kans op een Mols Kadoke van 50 euro of een leuke Europafiets. Je kan iedere week opnieuw meespelen. Mis deze kans niet!

In deze periode hebben de handelaars het zwaar te verduren gekregen. Door deze actie wil de dienst lokale economie extra bezoekers naar het Centrum lokken om de lokale handelaars een hart onder de riem te steken.

Hoe deelnemen?
Scan nog heel de maand februari vanaf maandagochtend 9 uur de drie QR-codes in de etalage van de Statiestraat 29. Via deze QR-codes ga je automatisch naar de website met de quizvragen. Geef het juiste antwoord op de vragen en schat hoeveel bekers er in de koker in de etalage zitten. Heb jij alle vragen juist? Dan bepaalt de schiftingsvraag wie de winnaar is van ’t Mols Kadoke ter waarde van 50 euro. Ben je niet zo een goede schatter? Niet getreurd! Alle deelnemers met drie juiste antwoorden maken op het einde van de maand kans op een knalblauwe Europafiets. Meer info vind je in dit facebookevent.

Pop Up Europa
In februari staat onze gemeente in het teken van Europa met een tentoonstelling in de bibliotheek, culturele activiteiten, acties voor scholen en wedstrijden. Pop up Europa is een initiatief van provincie Antwerpen in samenwerking met gemeente Mol om Europa dichterbij de burger te brengen. Ontdek het programma via https://www.popupeuropa.be/mol

Meer info:

> Cultuurdienst, 014 33 08 95, marie.claes@gemeentemol.be