Help mee de impact van ons Mols Kadoke in kaart brengen: vul de enquête in!

1102 Welke impact heeft t mols kadoke
dinsdag 16 februari 2021

Kreeg of kocht je in 2020 een Mols Kadoke? We zijn alvast benieuwd naar de impact van ‘t Mols Kadoke op onze lokale economie. Een Molse student (Handelswetenschappen aan de KU Leuven) onderzoekt dit via een enquête voor zijn masterproef. Ook de acties die we met ’t Molse Kadoke uitwerkten om onze handelaars te steunen tijdens de coronacrisis, zoals de 20% kortingsbon, komen in het onderzoek aan bod. We roepen iedereen op om de korte enquête voor 1 maart in te vullen via deze link. De verwerking verloopt volledig anoniem. We zijn benieuwd naar de resultaten en zullen deze gebruiken om de werking van ’t Mols Kadoke te evalueren.

In de lente van 2020, tijdens de eerste fase van de coronacrisis, steunden we onze getroffen handelaars met 20% korting op alle aankopen bij onze lokale handelaars via ’t Mols Kadoke. Deze actie eindigde in de zomer.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be