Gemeentebestuur zoekt seizoenarbeiders groendienst

dinsdag 9 februari 2021

Het gemeentebestuur zoekt voltijds technisch assistenten groen in contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D2-D3. Het gaat om een contract voor bepaalde duur van 1 april tot en met 31 oktober 2021. Interesse? Solliciteer tot en met 23 februari 2021 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Werk je graag in de buitenlucht? Steek je graag de handen uit de mouwen? Kan je goed overweg met tuingereedschap? Solliciteer dan voor de functie van technisch assistent groen.

Als technisch assistent groen sta je in voor het algemeen onderhoud van de parken, perken, laanbomen, wegbermen, begraafplaatsen, sportvelden en woonwijken van de gemeente. Je biedt technische ondersteuning bij de werkzaamheden en helpt bij de aanplanting van de gemeentelijke groenzones. Je werkt onder leiding van een ploegbaas van de groendienst.

Je hebt een basiskennis van planten en groenonderhoud en een goede kennis van het gebruik van machines eigen aan groenonderhoud (kettingzaag, bosmaaier, kantenmaaier, …). Je kan zowel zelfstandig als in team je taken volbrengen. Je werkt taken correct en snel af en bent flexibel inzetbaar. Je hecht veel belang aan orde en veiligheid. Bovendien ben je bereid en in staat om ook in ongunstige weersomstandigheden te werken en uitzonderlijk ook ’s avonds en in het weekend. Je gaat op een klantvriendelijke en hulpvaardige manier om met collega’s, burgers en externen.

Ons aanbod

• Een contract bepaalde duur voor 7 maanden (van 1 april tot en met 31 oktober 2021);
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer;
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit;
  • Vaste werkuren (van 7.54 tot 16 uur of van 5.54 tot 14 uur in de zomermaanden, je werkt 38 uur per week);
  • Een filevrij te bereiken werkplaats in een groene omgeving.

• Geen diplomavoorwaarden;
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B.

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 23 februari 2021 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol (poststempel geldt als bewijs).

Voeg zeker een kopie van je rijbewijs B toe.

We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

Er gebeurt een CV-screening op basis van het sollicitatieformulier. We beoordelen hierbij volgende criteria: relevante ervaring en cursussen, motivatie en affiniteit met de job. Staaf je kandidatuur met voldoende informatie over deze criteria.

Uiterlijk 25 februari 2021 mag je bericht verwachten of word je uitgenodigd voor een interview. Hoe en waar dit gesprek plaatsvindt, is afhankelijk van de evolutie van de coronamaatregelen. We brengen je op tijd op de hoogte.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be