Naar inhoud
Gemeente Mol

Oproep voor senioren: sjoekes eten en Radio oud lief beluisteren op Valentijn!

Eclair chocolat vanille
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 19 januari 2021

Op zondag 14 februari zorgen we, ondanks de coronamaatregelen, voor een gezellige namiddag voor onze senioren! Luister van 14 tot 16 uur mee naar Radio Mol. Zij zenden een éénmalig programma ‘Radio oud lief’ uit. Verzoeknummers en de liefdevolle verhalen die daarbij horen staan in dit programma centraal. Stuur dus je verzoekje voor 1 februari in via www.gemeentemol.be/radio-oudlief. Daarnaast roepen we alle senioren op om die dag een sjoeke te halen bij de bakker en dit om 15.30 uur in je eigen kot, maar toch samen op te eten!

De jaarlijkse ontmoeting ‘Oud lief, ik hou van jou’ voor +75-jarigen en/of zwaar zorgbehoevende 65-plussers uit onze gemeente kan dit jaar niet doorgaan. Het verzoekprogramma op de radio zorgt toch nog voor samenhorigheid en liefde op die dag. We zien onze senioren graag, ook al zijn we wat minder bij elkaar! Niets doet zoveel deugd als een ‘ik hou van jou’.

Radio oud lief
Laat voor 1 februari via www.gemeentemol.be/radio-oudlief weten welk nummer jou doet denken aan een liefdevol verhaal uit je leven. We genieten graag mee! De radiomakers van Radio Mol staan van 14 tot 16 uur voor je klaar. Zijn er veel verzoekjes? Dan doen we door tot 17 uur!

Sjoekes voor sjoekes om 15.30 uur
Tijdens dit radioprogramma, om 15.30 uur, organiseren we ‘Sjoekes voor sjoekes’. We roepen elke luisteraar op om die dag een sjoeke (éclair) te gaan halen bij de bakker. We smullen dit dan samen op om 15.30 uur voor een extra gevoel van samenhorigheid. Enkele Molse bakkers doen een speciale sjoekes-actie op die dag voor de luisteraars, je herkent ze aan het rode hart in de etalage. Als dat niet fantastisch is!

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be