Kinderopvang nodig tijdens krokusvakantie? Online reserveren vanaf 23 januari

Kinderopvang krokusvakantie

vrijdag 15 januari 2021

Inschrijven voor de buitenschoolse kinderopvang in de krokusvakantie verloopt via de online reservatiesoftware i-school. Heb jij tijdens de krokusvakantie, van 15 tot 19 februari, kinderopvang nodig? Vanaf zaterdag 23 januari om 9 uur kan je online reserveren tot en met de werkdag voor het opvangmoment (11 uur).

De opvang tijdens de krokusvakantie vindt plaats in drie kinderclubs:

• Kinderclub Krekeltje, Don Boscostraat 37A, biedt opvang voor kinderen van de kinderclubs Bieke en Krekeltje
  • Kinderclub Pardoes, Sluis 159, biedt opvang voor kinderen van de kinderclubs Loewie, Mowgli, Pardoes en Timon
  • Kinderclub Windekind, Beukenbosstraat 15, biedt opvang voor kinderen van de kinderclubs Baloe, Robbedoes en Windekind

Hiervoor gelden volgende afspraken:

• Je kan vanaf zaterdag 23 januari om 9 uur reserveren tot de werkdag voor het opvangmoment (11 uur).
  • Je reserveert per kind en per opvangmoment via het online reservatiesysteem.
  • Je vermeldt telkens het vermoedelijke breng- en ophaaluur.
  • Voor het toekennen van de plaatsen volgen we de chronologie van reserveren.
  • Als je kind op de reservelijst staat, is het niet effectief ingeschreven en kunnen we je kind die dag niet opvangen.
  • Annuleren? Je kan annuleren tot de werkdag voor het opvangmoment (11 uur). Mogelijks wordt hiervoor een reserveringsbijdrage aangerekend.

Meer info: dienst buitenschoolse kinderopvang, 014 33 15 72, bkomol@gemeentemol.be