Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

vrijdag 15 januari 2021

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur/week). Het gaat om een contract voor bepaalde duur (3 maanden met kans op verlenging), niveau D met een spoedige indiensttreding. Er wordt een werfreserve aangelegd. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op 31 januari 2021 via het online sollicitatieformulier

Als begeleid(st)er van de buitenschoolse kinderopvang sta je in voor het begeleiden van kinderen tijdens de voor- en naschoolse opvang en tijdens de schoolvrije dagen. Samen met je team bereid je leuke en gevarieerde spelactiviteiten voor om samen met de kinderen te spelen.

Je moet in het bezit zijn van één van de volgende diploma’s:

• 7de jaar BSO kinderzorg of begeleider in de kinderopvang (of volwassenenonderwijs)
  • 6de jaar TSO sociaal technische wetenschappen, gezondheids- en welzijnswetenschappen of jeugd- en gehandicaptenzorg (of volwassenenonderwijs),
  • 2de jaar met succes voltooid van de opleiding leraar kleuteronderwijs, leraar lager onderwijs of orthopedagogie (of volwassenenonderwijs)
  • bachelor- of masteropleiding
  • een diploma dat voldoet aan de voorwaarden die zijn vastgesteld door Kind en Gezin

Interesse?

Stuur dan ten laatste op 31 januari 2021 via de online sollicitatietool

We aanvaarden alleen volledige kandidaturen.

Tijdens het sollicitatiegesprek moet je een uittreksel uit het strafregister (model 2) meebrengen.

De kandidaten worden tijdig uitgenodigd voor de mondelinge selectieproef. Deze staat gepland op woensdag 3 februari 2021 in de voormiddag.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be