Gemeentebestuur legt wervingsreserve aan voor technisch assistent magazijn

vrijdag 15 januari 2021

Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor een periode van 6 maanden voor de functie van technisch assistent magazijn. Het gaat over een functie in niveau D, salarisschaal D1-D2-D3, voor mogelijke toekomstige vacatures in contractueel dienstverband voor bepaalde en onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 31 januari 2021 via het online sollicitatieformulier of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Als technisch assistent magazijn ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het magazijn en de stapelplaats in samenwerking met de hoofdmagazijnier. Je staat in voor de voorbereiding van bestellingen en het registeren en controleren van het goederenverloop. Je maakt hiervoor gebruik van een softwareprogramma. Voor het verplaatsen van goederen werk je met een vorklift of wiellader. Je zorgt voor het onderhoud van de goederen, de gereedschappen en het magazijn. Je beschikt over een zeer goede kennis van de materialen en het stockbeheer. Orde en netheid en veiligheidsvoorschriften naleven zijn voor jou erg belangrijk. Je ontvangt op een klantvriendelijke wijze collega’s, burgers en leveranciers en helpt hen verder.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

• Geen diplomavoorwaarden
  • In het bezit zijn van rijbewijs B

Interesse?

Solliciteer ten laatste 31 januari 2021. Dit doe je:

of

• bezorg je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae, en een kopie van je rijbewijs per post (poststempel geldt als bewijs) aan Gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden alleen volledige kandidaturen.

Als je in aanmerking komt, word je op 12 februari uitgenodigd voor de selectieproeven. Deze bestaan uit een praktische en mondelinge proef.

Je raadpleegt hier de volledige functiebeschrijving.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be