Naar inhoud
Gemeente Mol

Vita Den Uyt herneemt activiteitenaanbod voor kinderen tot en met 12 jaar

1012 Zwembad Vita Den Uyt verlengt abonnementen met 5 weken__
donderdag 14 januari 2021

Zwembad Vita Den Uyt herneemt het aanbod voor kinderen tot en met 12 jaar uit. De herstart komt er na de beslissing om alle extra beperkingen voor binnenactiviteiten voor kinderen tot en met 12 jaar te schrappen vanaf 16 januari. Concreet betekent dit dat het clubzwemmen en de zwemschool terug opstarten voor deze leeftijdsgroepen. Ook in de krokusvakantie staan er heel wat leuke activiteiten op het programma. Activiteiten voor kinderen ouder dan 12 en volwassenen gaan nog niet door. De glijbaan blijft dicht, maar het peuterbad is open. Voor meer informatie en het volledige programma kan je steeds terecht op hun website www.vita-denuyt.be.

Clubzwemmen

Sportclubs kunnen vanaf zaterdag 16 januari opnieuw indoor trainingen organiseren voor kinderen tot en met 12 jaar. Vita Den Uyt bracht alle zwemclubs hiervan op de hoogte. De clubs bepalen zelf of en wanneer ze opstarten. Ze communiceren dit met de leden zodra ze hierover een beslissing genomen hebben.

Zwemschool

Ook de zwemschool van Vita Den Uyt voor kinderen tot en met 12 jaar start opnieuw op. Vita Den Uyt laat ouders zo snel mogelijk weten wat de planning is. De zwemschool voor ouder-kind-zwemmen en volwassenen gaat voorlopig niet door.

Krokusvakantie

Tijdens de krokusvakantie kunnen kinderen tot en met 12 jaar deelnemen aan:

  • Survivalzwemmen
  • Zeemeerminzwemmen
  • Carnavaldisco. Het instructiebad wordt omgetoverd tot een feestbad, met lichtjes en muziek.

Voor bepaalde activiteiten moet je vooraf reserveren. Dit doe je via www.vita-denuyt.be.

Glijbaan en peuterbad

De glijbaan blijft nog steeds gesloten. Het peuterbad gaat opnieuw open, maar je kan enkel in je bubbel zwemmen. Praten met andere ouders of spelen met andere kinderen is niet toegelaten. Let er ook op dat je het maximum van 15 personen in het bad niet overschrijdt.

Meer info: Vita Den Uyt, 014 39 19 30, mol@vitagroep.be, www.vita-denuyt.be