Gemeentebestuur legt wervingsreserve aan maatschappelijk werker seniorenplus

vrijdag 15 januari 2021

Het gemeentebestuur stelt een wervingsreserve open voor een voltijds maatschappelijk werker seniorenplus. Het is een functie in contractueel dienstverband, niveau B, salarisschaal B1-B3, voor mogelijke toekomstige en tijdelijke vacatures. Solliciteren kan tot en met 27 januari 2021 via het online sollicitatieformulier of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

De dienst seniorenplus bundelt alle dienstverleningen voor 55-plussers en personen met een beperking. 'Omdat jij een plus verdient!' zou een van jouw motto's kunnen zijn.

Als maatschappelijk werker seniorenplus maak je deel uit van een team maatschappelijk werkers die een naadloze zorg aanbieden aan Molse senioren en personen met een beperking.

Afhankelijk van de nood op de dienst, word je ingezet voor het bevorderen van zelfstandig wonen, bevorder je de participatie, zorg je mee voor ontspanningsmogelijkheden, begeleid je de overgang van de thuissituatie naar het woonzorgcentrum, … Je bent dus flexibel inzetbaar.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• Houder zijn van ofwel een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of een daarmee gelijkgesteld diploma, ofwel een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma.
  • Houder zijn van een rijbewijs B

Interesse?

Solliciteer ten laatste 27 januari 2021. Dit doe je:

of

• bezorg je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae, een kopie van je rijbewijs en je diploma per post (poststempel geldt als bewijs) aan Gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden alleen volledige kandidaturen.

De gesprekken vinden plaats op maandag 1 februari 2021.

Je raadpleegt hier de volledige functiebeschrijving.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be