Naar inhoud
Gemeente Mol

Wees alert voor initiatieven ten voordele van Kom op tegen Kanker

Knipsel
maandag 11 januari 2021

Verschillende inwoners ontvingen de afgelopen dagen telefoontjes van een vrouw die geld inzamelde ten voordele van Kom op tegen Kanker. Het Molse Comité Kom op tegen Kanker benadrukt dat het niet gaat over een eigen initiatief en dat het ingaan op telefoon steeds bedenkelijk of onzeker is. Vind je een situatie verdacht? Verwittig dan meteen de politie. Wie echt fondsen inzamelt voor Kom op tegen Kanker kan steeds een formeel attest met een identificatienummer voorleggen.

Het Mols Comité Kom op tegen Kanker benadrukt dat elke initiatief om in onze gemeente om geld in te zamelen voor Kom om tegen Kanker steeds vooraf aan het lokale comité wordt gemeld. We zorgen ook voor de nodige communicatie hierrond.

Actie aanvragen

Je kan geldige acties op twee manieren aanvragen:

  • Bij Kom op tegen Kanker in Brussel. De districtscoördinator voor onze regio is Hilde Neven.
  • Bij het Mols Comité tegen Kanker of via één van de vier lokale teams die deelnemen aan de 1000 kilometer Kom op tegen Kanker.

Gekende initiatieven

Enkele gekende initiatieven zijn het jaarlijkse plantjesweekend, wandeling op De Maat, Ontbijt, Krokken tegen Kanker, Café tegen Kanker, soepverkoop, Kom-Wel-Zijn-Op-dag en de infostand op het avondmarkt in Ginderbroek.

Meer info: Mols comité Kom op tegen Kanker en LotinCo, 014 33 05 03 of 0494 35 19 65, tegenkanker@gemeentemol.be