Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen schooljaar 2020-2021

zaterdag 9 januari 2021

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters voor de gemeentescholen voor het schooljaar 2020 – 2021 in contractueel dienstverband (snelle indiensttreding). Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur (tot en met juni 2021). Solliciteren kan tot 24 januari 2021 via het online sollicitatieformulier.

Je houdt middagtoezicht bij kinderen van de kleuterschool en de lagere school, in de refter en op de speelplaats. We bieden je een deeltijds contract (maximum vier uur per week) voor bepaalde duur.

Na je sollicitatie nodigen we je uit voor een kort telefoongesprek (omwille van geldende coronamaatregelen).

Je solliciteert door je voor 24 januari 2021 te registreren via het online sollicitatieformulier.

Er zijn geen diplomavoorwaarden.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be