Gemeentebestuur zoekt technisch assistent wasbeheer

vrijdag 8 januari 2021

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds (4/5e) technisch assistent wasbeheer. Het is een functie in contractueel dienstverband (onbepaalde duur), niveau D, salarisschaal D1-D3. Solliciteren kan tot en met 24 januari 2021. Solliciteer bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.

Hou je van kleine, maar vooral grote wasjes? Krijg je niet genoeg van strijken en plooien? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Je zorgt ervoor dat zowel de bewoners als personeel van woonzorgcentrum Ten Hove netjes voor de dag komen. Je werkt in een wisselend uurrooster.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

• Geen diplomavoorwaarden
  • De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een praktische en mondelinge proef.

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 24 januari 2021. Dit doe je op volgende manier:

• bij voorkeur via het online sollicitatieformulier
    of
  • bezorg sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae per post (poststempel geldt als bewijs) aan Gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden alleen volledige kandidaturen.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be