GIBBO Galbergen zoekt leraar algemene sociale vorming (ASV)

Kopie van GIBBO Galbergen zoekt leraar algemene sociale vorming (ASV)
dinsdag 5 januari 2021

GIBBO Galbergen, school voor buitengewoon secundair onderwijs, zoekt een leraar algemene sociale vorming (ASV). Het gaat om een deeltijds opdracht van 11/22 vanaf 6 januari 2021. Registreer je via www.mol.sgpool.be én mail je sollicitatiebrief, curriculum vitae en diploma naar directie.gibbo@gemeentemol.be of bel naar 014 31 87 42.

Als leraar ASV in het buitengewoon secundair onderwijs bezit je volgende competenties:

• Je bent leergierig en flexibel.
  • Je bent enthousiast en creatief om met onze doelgroep aan de slag te kunnen gaan.
  • Je bent communicatief en je deelt informatie met de verschillende betrokken partijen.
  • Je stelt een handelingsplan op met doelen op maat van elke jongere, in overleg met alle betrokken partijen.
  • Je bent een teamspeler, zowel op school als bij partners waarmee we samenwerken.
  • Ervaring in het buitengewoon onderwijs is een pluspunt.

Lees hier meer over de uitbreiding van het onderwijsaanbod van GIBBO Galbergen.

Ons aanbod

Het gaat om een deeltijdse opdracht van in totaal 11/22e, vanaf 6 januari 2021. Hier vind je de vereiste bekwaamheidsbewijzen als leraar ASV terug.

Interesse?

Meer info: GIBBO Galbergen, 014 31 87 42, directie.gibbo@gemeentemol.be