Scholengemeenschap TROTS zoekt dringend onderwijzers lager onderwijs

Kopie van Scholengemeenschap TROTS zoekt dringend onderwijzers lager onderwijs
dinsdag 5 januari 2021

Scholengemeenschap TROTS zoekt dringend onderwijzers lager onderwijs voor korte vervangingsopdrachten. Het zijn afzonderlijke (halve of hele) dagen die een perfecte aanvulling zijn bij een deeltijdse opdracht. Op korte termijn zoeken we een onderwijzer voor donderdag 7 januari (hele dag) en donderdag 14 januari (voormiddag) voor het 5e leerjaar. Voor de korte vervanging van 7 januari kan je reageren uiterlijk dinsdag 5 januari tot 16 uur. Ook schoolverlaters die al een bachelordiploma hebben en die momenteel de opleiding (educatieve) bachelor in het lager onderwijs volgen, komen in aanmerking. Interesse om een enthousiast leerkrachtenteam te versterken? Stuur een mail met jouw kandidatuur en curriculum vitae naar silvie.filipowicz@gemeentemol.be.

Meer info: dienst onderwijs, 014 33 15 05, silvie.filipowicz@gemeentemol.be