Naar inhoud
Gemeente Mol

Magische lichtwandeling ‘Zandmanneke’ enorm succes, dank voor opvolgen regels

maandag 4 januari 2021

Op zondag 3 januari sloten we de magische lichtwandeling van het Zandmanneke af. Het werd een enorm succes! Vele gezinsbubbels zochten naar het zandmanneke en genoten van een korte wandeling met licht- en geluidseffecten. Op weekenddagen telden de stewards maar liefst tussen de 600 en 900 deelnemers. Met een grote spreiding tussen 16.30 en 22 uur kon op het parcours de 1,5 meter afstand altijd perfect gerespecteerd blijven. Dankjewel aan alle bezoekers voor het naleven van de richtlijnen zodat iedereen de zoektocht op een veilige manier kon beleven. Zin in meer speurwerk? De kerstzoektocht ‘Het huis van het peperkoeken mannetje’ loopt nog tot en met zaterdag 9 januari. Meer info vind je op www.visitmol.be/peperkoekenmannetje.

Het peperkoeken mannetje is ontsnapt uit de oven. Omdat hij zo lekker is, willen velen hem graag opeten. Iedereen jaagt op hem. Er is maar één schuilplaats waar hij veilig is en zich thuis voelt: een peperkoeken kersthuisje. Help jij hem zoeken? Lees het verhaal en ontdek zijn vluchtroute. Onderweg laat hij sporen na in de vorm van vragen. Zoek de juiste antwoorden en red het peperkoeken mannetje!

> Doe je mee?

Wanneer: Nog tot en met zaterdag 9 januari 2021

Voor wie: Voor jong en oud

Prijs: Gratis

Te verkrijgen bij:

  • Dienst toerisme, Markt 1a
  • Info- en onthaalbalie in ‘t Getouw, Molenhoekstraat 2

Vertrek en aankomst:

  • Vertrekplaats parking Nete, Rivierstraat
  • Aankomstplaats dienst toerisme, Markt 1a

Afstand: 2,7 km

> Antwoordformulier

Op zestien locaties in het Centrum staan borden met vragen.

  • Haal een antwoordformulier op aan de info- en onthaalbalie in ’t Getouw (Molenhoekstraat 2), dienst toerisme (Markt 1a) of print zelf een exemplaar af via www.visitmol.be/peperkoekenmannetje.
  • Vul de juiste antwoorden en de schiftingsvraag in en maak kans op een peperkoeken kersthuisje en een Mols Kadoke van 10 euro.
  • Stop het ingevulde antwoordformulier in de brievenbus van dienst toerisme, Markt 1a.

> Bonuspunten te winnen!

In de etalages van het handelscentrum zitten echte peperkoeken mannetjes verstopt. Kan jij ze allemaal vinden? Dan maak je kans op de bonusprijs: een Mols Kadoke van 50 euro.

Respecteer ook tijdens deze zoektocht de geldende coronamaatregelen. Veel succes!

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be