Naar inhoud
Gemeente Mol

G-Force stelt 250 eindejaarspakketten samen voor personen met een beperking

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 24 december 2020

Op maandag 21 december stelden vrijwilligers van G-Force, de werkgroep van en voor personen met een beperking, 250 eindejaarspakketten samen voor mensen uit hun doelgroep. In een mooie winkeltas van de adviesraad voor personen met een beperking verzamelden ze een drinkbus, kerstmuts, kaarsjes, een zakje chips, serpentines en een uitnodiging voor de online kerstfuif. Met de pakketten wil de adviesraad en de dienst seniorenplus laten weten dat personen met een beperking er niet alleen voor staan tijdens de eindejaarperiode. Een fijne verrassing!

De pakketten vormen een onderdeel van de eindejaarshappening voor personen met een beperking. Normaal vindt die om de twee jaar plaats, maar door de coronamaatregelen moesten we op zoek naar alternatieven.

Online kerstfuif met fotowedstrijd

De eindejaarshappening bevat ook een G-fuif. Door de coronamaatregelen gaat die digitaal door. Het thema is - hoe kan het ook anders - kerstmuziek. Personen met een beperking die willen deelnemen, vinden de link in hun eindejaarspakket. Zo kunnen ze thuis, én op een dag naar keuze, volledig veilig uit de bol gaan! 

Wil je een extra cadeau? Doe dan mee aan de fotowedstrijd. Tover je woonkamer om tot een dansvloer en zing uit volle borst mee met de kerstliedjes. Maak foto’s terwijl je geniet van je eindejaarspakket. Vergeet zeker niet je kerstmuts op te zetten! Mail je foto naar personenmeteenbeperking@gemeentemol.be. We belonen de origineelste foto met een prijs. Je foto insturen kan tot 10 januari.

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, personenmeteenbeperking@gemeentemol.be