Naar inhoud
Gemeente Mol

Kerstgeb(e)uren: Buitenheide/Ericastraat/Kanaalstraat is mooiste kerststraat

kerstgebeuren
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 23 december 2020

De wijk Buitenheide/Ericastraat/Kanaalstraat in Ginderbuiten mag zich de ‘Mooiste kerststraat van Mol 2020’ noemen. Elke deelnemer die in de winnende straat woont, wint een echt peperkoeken huisje en een Mols Kadoke van tien euro. De straat krijgt er een straatnaambord bij om één jaar lang duidelijk te maken welke de mooiste kerststraat van Mol is!

De wedstrijd Kerstgeb(e)uren stond dit jaar voor het eerst op de planning. Met maar liefst 42 deelnemende straten spreken we van een succes. Tijdens de stemming kwamen er meer dan 3.000 stemmen binnen. Het is duidelijk dat we hier in onze gemeente houden van het kerstgevoel!

Nipte strijd

Het was een zeer nipte strijd tussen de top drie. De stemmen van het publiek en de jury telden beiden 50/50 mee. We geven de top drie nog mee:

  1. Wijk Buitenheide/Ericastraat/Kanaalstraat: 69 punten
  2. Tiendenstraat: 66 punten
  3. Zwanenhof: 63 punten

Bedankt deelnemers!
Het is ongelofelijk op hoeveel engagement we voor deze wedstrijd konden rekenen. We zijn ontzettend fier op de inzet van de meer 400 deelnemers die écht het beste van zichzelf hebben gegeven. Ook heel wat inwoners namen niet deel aan de wedstrijd maar zorgden toch voor extra verlichting en decoratie aan hun woning in deze donkere tijden. Ongelofelijk bedankt om MooiMol nog mooier te maken!

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be