154 positieve spreuken op de ramen toveren een glimlach op ieders gezicht

dinsdag 22 december 2020

Als je door onze gemeente wandelt, vind je in meer dan 100 straten leuke spreuken op de ramen van onze inwoners. Om in deze moeilijke periode toch een glimlach op ieders gezicht te toveren, schreven 154 inwoners zich in voor deze actie. We verklappen nog niet welke spreuken er allemaal te zien zijn. Op www.tgloeitinmol.be vind je de straten waarin je op zoek kan gaan naar deze positieve boodschappen!

Geef toe: we kunnen allemaal wel een opkikkertje gebruiken en een positieve boodschap hier en daar kan zeker geen kwaad! Laten we elkaar hierdoor helpen en ervoor zorgen dat we in 2021 een gezonder én positiever jaar tegemoet gaan.

’t Gloeit in Mol
Deze actie past in de grote wintercampagne ’t Gloeit in Mol. Via verschillende warme initiatieven maken we het gezellig en licht in de donkerste periode van het jaar. Alle info vind je op www.tgloeitinmol.be.

Gezonde Gemeente
Ook dit is wat van onze gemeente tot een ‘Gezonde Gemeente’ maakt. We zijn heel fier op dit label dat we in 2019 mochten ontvangen, maar zijn er ons ook van bewust dat dit veel verschillende aspecten inhoudt. Met deze actie zetten we in op mentale gezondheid, wat tijdens dit moeilijke jaar alleen maar belangrijker werd.

Meer info: afdeling jeugd en sport, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be