Nieuw bezoekers- en ontmoetingscentrum Tabloo zoekt uitbater voor Bistroo

maandag 11 januari 2021

NIRAS zoekt een concessiehouder voor de uitbating van Bistroo. Bistroo is de horecazaak in het nieuwe bezoekers- en ontmoetingscentrum Tabloo in Dessel. Ben jij de geknipte uitbater voor Bistroo? Vraag dan de voorwaarden op bij NIRAS, Kunstlaan 14, 1210 Brussel of via g.sannen@nirond.be of line.verbeke@quarante.be. De deadline voor het indienen van je kandidatuur is 15 februari 2021 om 20 uur.

Tabloo opent begin 2022 als opvolger van Isotopolis, een initiatief van NIRAS en partnerschappen STORA (Dessel) en MONA (Mol). Tabloo wordt voor beide gemeenten een levendige plek met plaats voor een grote expo over radioactief afval en zijn ruime context, tijdelijke tentoonstellingen en workshops. Tabloo heeft ook heel wat te bieden voor de lokale gemeenschap van Mol en Dessel: vergaderzalen, theaterzaal, landschapspark met speelterreinen en evenementenweide, tentoonstellingsruimte, bistro,… Molse verenigingen, scholen en inwoners zullen er aan verlaagde tarieven de infrastructuur kunnen gebruiken.

Bistroo

Als kloppend hart van het gloednieuwe bezoekers- en ontmoetingscentrum Tabloo moet de horecazaak Bistroo een gezellige ontmoetingsplek worden voor een zeer divers publiek. Een plek waar bezoekers van Tabloo of toevallige passanten hun gading vinden. Lunchen na een bezoek aan de expo. Genieten van een kopje koffie terwijl de kinderen buiten spelen. Bijpraten na een boeiende voorstelling of activiteit. Of na een fietstocht in de regio even uitblazen…

Concessie van 4 jaar

De concessie (vrij van brouwerijcontract) loopt over een periode van vier jaar, vanaf 1 januari 2022. De concessie is stilzwijgend verlengbaar van jaar tot jaar, en dat ten hoogste tweemaal tot een maximumduur van 6 jaar.

Interesse?

Ben jij de geknipte uitbater voor Bistroo? Vraag dan de voorwaarden op bij NIRAS, Kunstlaan 14, 1210 Brussel of via g.sannen@nirond.be of line.verbeke@quarante.be. Een verplichte infosessie met plaatsbezoek is voorzien op 22 februari 2021 om 10 uur. De deadline voor het indienen van je kandidatuur is 15 februari 2021 om 20 uur. Meer info over Tabloo vind je op www.niras.be/bezoekerscentrum-tabloo.

Meer info:

> NIRAS, Kunstlaan 14, 1210 Brussel of g.sannen@nirond.be of line.verbeke@quarante.be

> www.niras.be/bezoekerscentrum-tabloo