Bewoners woonzorgcentrum Ten Hove maken mooie kerstboodschap

maandag 21 december 2020

Een zalig kerstfeest en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat is wat de bewoners en personeelsleden van het woonzorgcentrum in Ten Hove iedereen toewensen. Met een sfeervol filmpje willen ze dit bijzondere en moeilijke jaar alsnog afsluiten met een positieve noot.

De bewoners van het woonzorgcentrum in Ten Hove sturen met een filmpje kerstwensen de wereld in. Het filmpje bestaat uit foto’s van de bewoners in kerstsfeer. Om de kerstsfeer binnen te halen versierde het woonzorgcentrum de binnentuinen en smulden de bewoners op hun kamers van een heerlijke pannenkoek en een lekker drankje. Alle foto’s zijn individueel – en dus coronaveilig – gemaakt. De bewoners poseren alleen of met hun partner en mochten hun mondmaskers enkel voor de foto even afnemen. Ook op de versierde binnenkoeren werden op geen enkel moment meerdere bewoners tegelijkertijd toegelaten.

Meer info: woonzorgcentrum Ten Hove, 014 33 16 00, wzctenhove@gemeentemol.be