Gemeentebestuur zoekt twee voltijdse gezinscoaches voor BalDeMoRe

zaterdag 19 december 2020

Het gemeentebestuur zoekt voor de interlokale vereniging (ILV) BalDeMoRe twee voltijdse gezinscoaches. Het gaat over contracten voor bepaalde duur op niveau B. Een contract tot 31 december 2022 en een contract tot 30 september 2021 (met kans op verlenging). Solliciteren kan tot en met 4 januari 2021, 12 uur via het online sollicitatieformulier

Als gezinscoach werk je in opdracht van het gemeentebestuur voor het interlokaal samenwerkingsverband van vier lokale besturen Balen, Dessel, Mol en Retie en heb je dus ook nauwe contacten met hen. Je werkt nauw samen met en bent brugfiguur tussen de partners van het Huis van het Kind Balen-Dessel-Mol-Retie.

De gezinscoaches begeleiden kwetsbare gezinnen bij het in kaart brengen en uitputten van hun rechten. Ze zijn bruggenbouwers tussen een gezin en andere hulpverleners. Ze houden rekening met de gezinscontext door ondersteunend te werken met aandacht voor cultuur en diversiteit. Kennis van andere talen is hierin een pluspunt.

De gezinscoach perinataal netwerk begeleidt kwetsbare zwangere vrouwen. De start van deze begeleiding start zo vroeg mogelijk in de zwangerschap en volgt een zorgvuldig uitgetekend zorgpad met de diverse grondrechten en ondersteuningsbehoeften per levensdomein.

De andere gezinscoach begeleidt kwetsbare gezinnen met kinderen tot en met 18 jaar. Ook hier wordt er een zorgvuldig uitgetekend zorgpad met diverse grondrechten en ondersteuningsbehoeften per levensdomein gevolgd.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Op basis van motivatie, ervaring en competenties wordt er een CV-screening georganiseerd bij meer dan 10 kandidaten. De weerhouden kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke en mondelinge proef.

De schriftelijke proef vindt plaats op 14 januari 2021 en de mondelinge proef staat gepland op 21 januari 2021 (onder voorbehoud van de coronamaatregelen).

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 4 januari 2021, 12 uur via het online sollicitatieformulier.

We aanvaarden alleen volledige kandidaturen.

Meer info: BalDeMoRe, Nele De Wever, 014 33 15 84, nele.dewever@gemeentemol.be