Steun ook onze ondernemers die verplicht moeten sluiten met een Mols Kadoke

Ondernemers steunen
vrijdag 18 december 2020

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Dan is het Mols Kadoke hét ideale pakje onder de kerstboom. Leuk om te geven, leuk om te krijgen! Ook bij onze handelaars die momenteel verplicht gesloten zijn, kan je dit Mols Kadoke inwisselen. Meer info over het Mols Kadoke vind je hier.

Heb je een Mols Kadoke gekregen en wil je het al uitgeven? Vergeet hierbij onze ondernemers niet die momenteel nog verplicht gesloten zijn, namelijk de horecazaken en contactberoepen: kapperszaken en barbiers, schoonheidssalons, nagelstudio’s, niet-medische pedicurezaken, tatoeage- en piercingsalons, sportcentra,… Heel wat van deze zaken verkopen verschillende producten in de vorm van afhaal, levering of hebben een eigen cadeaubon.

Geldigdheidstermijn verlengd
Via www.molblijftwinkelen.be of www.moltafeltthuis.be vind je alle informatie over onze handelaars. Ook later kan je bij hen terecht. Aangezien heel wat handelszaken bij de start van de coronacrisis de deuren verplicht moesten sluiten, verlengden we de geldigheidstermijn van 1 naar 1,5 jaar.

Meer info: lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be