Naar inhoud
Gemeente Mol

Maximale spreiding tijdens drukste kerstkoopweekend

Shoppen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 17 december 2020

Net op tijd voor de kerstcadeautjes: onze centrumhandelaars staan dit weekend élke dag voor je klaar. Mede dankzij een extra avondopening op vrijdag 18 december en een zondagopening op zondag 20 december zorgen we voor een optimale spreiding zodat iedereen gericht lokaal kerstinkopen kan doen.

Op vrijdag 18 december ontvangen onze winkels met een uitzonderlijke avondopening je tot 21 uur. Zaterdag 19 december openen ze volgens de normale openingsuren. Zondag 20 december kan je winkelen van 13 tot 18 uur.

Hou het veilig
Deze extra openingen garanderen een maximale spreiding tijdens traditioneel het drukste koopweekend van het jaar. Winkel gericht, hou je winkelbezoek beperkt tot maximum 30 minuten en ga steeds alleen de winkel binnen. Funshoppen is niet aan de orde. We vragen aan elke shopper om zich – in het belang van onze handelaars en de besmettingscijfers - strikt aan de maatregelen te houden. Ook op zondag 27 december zorgen de handelaars nog voor een extra koopdag.

’t Gloeit in Mol
Deze extra openingen passen in de overkoepelende wintercampagne ’t Gloeit in Mol. Meer info over deze campagne waarin we warme initiatieven bundelen vind je op www.tgloeitinmol.be

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be