Naar inhoud
Gemeente Mol

Hoe is ’t jom? Vul vragenlijst in voor 20 december en win 100 euro!

dinsdag 15 december 2020

Ben je tussen 12 en 25 jaar? Vul dan snel onze online vragenlijst in. De bevraging peilt op een ludieke manier naar de gevoelens van jongeren en de manier waarop ze de coronacrisis ervaren. Huis van het Kind hoopt zo de noden van de jongeren te ontdekken en hiervoor enkele concrete acties uit te werken. En jij? Jij kan een zelf gekozen beleving winnen ter waarde van 100 euro als je de vragenlijst invult voor 20 december. Waar wacht je nog op?!

Via deze link vulden intussen al 181 jongeren de vragenlijst in. Hoe meer stemmen we horen, hoe beter we je kunnen ondersteunen in deze coronatijden. Laat dus zeker je stem horen en spoor je vrienden aan hetzelfde te doen!

Win een zelfgekozen beleving ter waarde van 100 euro

Als je de vragenlijst invult, maak je kans om een zelfgekozen beleving te winnen. Het moet gaan om iets waarmee je ook anderen een plezier kan doen in deze coronatijd. Denk daarbij aan een Streamz-abonnement om elk vanuit je eigen huiskamer – maar toch ook een beetje samen – je favoriete series te kijen, een pretpakket met lekkers en spulletjes waarmee je anderen kan opvrolijken, een Netflix-party,… of je kiest een goed doel waaraan je dit budget wil besteden. Kortom: je kiest helemaal zelf wat je ermee wil doen!

Je staat er niet alleen voor

We willen laten horen dat jongeren er niet alleen voor staan in deze coronaperiode. Daarom lanceerden we eerder al een gevoelsmeter en leuke postkaartjes die we via de scholen verspreidden. Op de gevoelsmeter vinden de jongeren een QR-code waarmee ze op de vragenlijst terecht komen.

Meer info: Huis van het Kind Baldemore, 014 33 15 81,  huisvanhetkind@gemeentemol.be