Gemeentebestuur zoekt voltijdse hoofdverpleegkundige in statutair dienstverband

dinsdag 1 december 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse hoofdverpleegkundige voor woonzorgcentrum Ten Hove. Het gaat over een functie niveau B, salarisschaal BV5, in statutair dienstverband. We leggen ook een wervingsreserve aan. Solliciteer tot uiterlijk zondag 27 december via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Als hoofdverpleegkundige geef je leiding aan een team van verzorgend en verplegend personeel om een volwaardig thuismilieu te creëren voor de bewoners van woonzorgcentrum Ten Hove. Optimale hulp, begeleiding en verzorging gaan hier gepaard met een comfortabel en aangenaam verblijf. Je fungeert als contactpersoon ten aanzien van artsen, andere gezondheidswerkers en hulpverleners en als aanspreekpunt voor familie en bezoekers. Daarnaast heb je ook een aantal beleidsmatige taken.

Ons aanbod

We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur aan in statutair dienstverband. Naast het loon volgens barema bieden wij jou nog het volgende aan:

• eindejaarspremie, attractiviteitpremie en weekend- en nachtvergoedingen
  • een aantal extralegale voordelen aan zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een abonnement openbaar vervoer, een fietsvergoeding en voordelen bij winkelketens of pretparken via benefits at work
  • tal van vormings- en opleidingsmogelijkheden
  • een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen)
  • een filevrij te bereiken werkplaats

Ervaring als verpleegkundige in de openbare sector, in de privésector of als zelfstandige wordt meegenomen in de berekening van je anciënniteit.

Jouw profiel

• Houder zijn van de beroepstitel van gegradueerd verpleegkundige;
  • EN houder zijn van een diploma hoger onderwijs in de verpleegkunde (gegradueerde verpleegkundige, bachelor in de verpleegkunde, master in de verpleegkunde);
  • EN
    • OF houder zijn van één van volgende diploma’s:
      • Ofwel diploma van kaderopleiding nursing
      • Ofwel postgraduaat leiderschap in de zorg
      • Ofwel licentiaat in de medische-sociale wetenschappen
      • Ofwel master in management, zorg en beleid in de gerontologie
      • Ofwel master in het management en beleid van de gezondheidszorg.
    • OF als je hiervan niet in bezit bent, moet je één van volgende diploma’s behalen binnen een periode van 4 jaar. In dit geval wordt de proefperiode maximaal verlengd tot het einde van deze periode.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als verpleegkundige.

Interesse?

Solliciteer ten laatste op zondag 27 december 2020 via het online sollicitatieformulier.

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke, een mondelinge en een psychotechnische selectieproef. De schriftelijke proef vindt plaats op maandagavond 25 januari 2021. De mondelinge proef en de psychotechnische proef vindt plaats in de weken van 1 en 8 februari 2021.

Raadpleeg hier de volledige functiebeschrijving.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be