Naar inhoud
Gemeente Mol

Online eindejaarshappening voor personen met een beperking vanaf 22 december

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 1 december 2020

Om de twee jaar vindt normaal de eindejaarshappening voor personen met een beperking plaats. Door de coronamaatregelen zorgt de dienst seniorenplus dit jaar voor een aangepaste editie: veilig, coronaproof en super plezant online meefeesten op een datum naar keuze vanaf 22 december! Schrijf je in via het formulier op www.gemeentemol.be > e-loket > ‘Eindejaarshappening voor personen met een beperking, inschrijving’ en ontvang een pakket met een link om deel te nemen aan de online fuif. Neem ook deel aan de fotowedstrijd en win een prijs.

De angst om tijdens de eindejaarsperiode alleen te zijn is groot. Zeker in tijden van corona slaat eenzaamheid bij heel wat mensen toe. Dit is onaanvaardbaar. De adviesraad voor personen met een beperking en de dienst seniorenplus willen personen met een beperking verrassen met een rijkelijk gevuld eindejaarspakket om te laten weten dat we aan hen denken.

We vullen het pakket met onder andere een kerstmuts, een hapje en een drankje, slingers, een drinkbus, … Naast al deze spullen vind je in deze zak een link om deel te nemen aan een online fuif op een datum naar keuze vanaf 22 december. De online fuif staat deze keer in het teken van kerst.

Fotowedstrijd
Je kan ook in de prijzen vallen door mee te doen aan onze fotowedstrijd. Hoe moet je deelnemen? Tover je woonkamer om tot een dansvloer en zing uit volle borst mee met de kerstliedjes van de online fuif! Maak foto’s terwijl je geniet van de inhoud van het eindejaarsgeschenk. Vergeet zeker niet je kerstmuts op te zetten. Mail je foto naar personenmeteenbeperking@gemeentemol.be. Heb je de origineelste foto, dan win je een prijs. Je kan een foto insturen tot 10 januari.

 

Inschrijven voor de eindejaarshappening

Wil je deelnemen aan de eindejaarshappening en een eindejaarspakket ontvangen? Schrijf je dan in voor 14 december via het formulier op www.gemeentemol.be > e-loket > ‘Eindejaarshappening voor personen met een beperking, inschrijving’. Vanaf dinsdag 22 december bezorgen we de pakketten bij jullie thuis.

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, personenmeteenbeperking@gemeentemol.be