Naar inhoud
Gemeente Mol

Nieuwe ophaalkalender 2021 in december in elke brievenbus

0311 verdeling ophaalkalenders

Bekijk ook

woensdag 2 december 2020

Hou je brievenbus in de gaten want vanaf maandag 7 december mag je de ophaalkalender 2021 verwachten. Op deze kalender vind je alle informatie over de ophaaldata en sorteerregels. Door de eindejaarsdrukte bij de postbedeling is het mogelijk dat je pas vanaf de 2de helft van december de ophaalkalender in de bus krijgt. Wil je geen enkele ophaling missen? Download dan de nieuwe gratis app ‘Recycle’!

Naast de ophaaldata voor restafval (RA), GFT, PMD, textiel (TEXT) en papier/karton (PK), steenpuin (SP) en grof vuil (GV),… kom je op de ophaalkalender meer te weten over de sorteerregels voor al deze afvalsoorten. Ook de data en locaties voor het inzamelen van klein gevaarlijk afval staan hierop vermeld.

Juiste exemplaar ontvangen?

Het is belangrijk dat je het juiste exemplaar van de ophaalkalender ontvangt. Controleer op de achterkant van je ophaalkalender of jouw straat hierop vermeld staat. Staat jouw straat er niet tussen? Vraag dan een nieuwe kalender aan bij IOK Afvalbeheer via 014 56 27 75 of afvalbeheer@iok.be.

Recycle app

Mis geen enkele ophaling dankzij de gratis ‘Recycle’ app. Met de superhandige app krijg je op je smartphone bericht van elke ophaling aan huis. Maar ook de sorteerregels, de openingsuren van je containerpark én het adres van je dichtstbijzijnde Kringwinkel vind je op de app. Deze is beschikbaar voor Android en Apple.

Ben je slechtziend?

Ben je slechtziend? Dan kan je een groter formaat van de ophaalkalender vragen via afvalbeheer@iok.be of bel 014 56 27 75.

Meer info: Afvalinfolijn, 014 56 27 75, afvalbeheer@iok.be