Gemeentebestuur zoekt deskundige handhaving ruimtelijke ordening

vrijdag 20 november 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige handhaving ruimtelijke ordening. Het gaat over een contract onbepaalde duur, niveau B. Solliciteren kan tot en met 6 december 2020 via het online sollicitatieformulier

Als deskundige handhaving ruimtelijke ordening ben je verantwoordelijk voor de handhaving van stedenbouwkundige overtredingen. Je geeft vorm aan het beleid en houdt dit steeds up-to-date. Je ziet toe op de naleving van alle reglementaire en administratieve bepalingen over de omgevingsvergunningsplicht, in het bijzonder van de stedenbouwkundige handelingen. Je bent hét aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het handhavingsdomein: de burger, de burgemeester, het college van burgemeester en schepenen, het parket, de gewestelijke stedenbouwkundige inspecteur, IOK en de andere medewerkers van de afdeling omgeving.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs
    of
  • Kunnen aantonen dat je minimum 2 jaar relevante ervaring hebt wat betreft ruimtelijke ordening en slagen voor een niveautest die wordt afgenomen tijdens het psychotechnisch onderzoek.

De selectieprocedure bestaat uit een cv-screening, een schriftelijke proef, een sollicitatiegesprek en een psychotechnische proef. Bij de cv-screening houden we rekening met de volgende criteria:

• Motivatie
  • Ervaring met omgevingsdossiers
  • Relevante opleiding
  • Ervaring binnen een openbaar bestuur
  • Lay-out, structuur en verwoording van curriculum vitae en motivatiebrief

Interesse?

Solliciteer ten laatste 6 december 2020 via het online sollicitatieformulier. We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

De schriftelijke proef, het sollicitatiegesprek en de psychotechnische proef vinden plaats in de maand januari 2021. Afhankelijk van de coronamaatregelen kunnen de onderdelen van de selectieprocedure ook digitaal verlopen via thuisopdrachten of videoconferentie.

We leggen een wervingsreserve aan.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be