Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

donderdag 19 november 2020

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur per week). Het gaat om een contract voor bepaalde duur (3 maanden met kans op verlenging), in niveau D, met spoedige indiensttreding. Er wordt ook een werfreserve aangelegd. Interesse? Solliciteer ten laatste op 3 december 2020 voor 12 uur via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je via www.gemeentemol.be/vacatures.

Als begeleid(st)er van de buitenschoolse kinderopvang sta je in voor het begeleiden van kinderen tijdens de voor- en naschoolse opvang en tijdens de schoolvrije dagen. Samen met je team bereid je leuke en gevarieerde spelactiviteiten voor om samen met de kinderen te spelen.

Je bent in het bezit van één van de volgende diploma’s:

• 7de jaar BSO kinderzorg of begeleider in de kinderopvang (of volwassenenonderwijs)
  • 6de jaar TSO sociaal technische wetenschappen, gezondheids- en welzijnswetenschappen of jeugd- en gehandicaptenzorg (of volwassenenonderwijs),
  • 2de jaar met succes voltooid van de opleiding leraar kleuteronderwijs, leraar lager onderwijs of orthopedagogie (of volwassenenonderwijs)
  • bachelor- of masteropleiding
  • een diploma dat voldoet aan de voorwaarden die zijn vastgesteld door Kind en Gezin

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 3 december voor 12 uur via de online sollicitatietool.

We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

Een uittreksel uit het strafregister (model 2) bezorg je tijdens het sollicitatiegesprek.

Je wordt tijdig uitgenodigd voor de mondelinge selectieproef.

Je raadpleegt de volledige functiebeschrijving hier.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be