Naar inhoud
Gemeente Mol

Maakt je vereniging gebruik van de uitleendienst? Geef mening voor 30 november

uitvoeringsdienst
donderdag 19 november 2020

Hoe kunnen we onze uitleendienst verbeteren en flexibeler maken? Op welke manier kunnen we hiermee inspelen op jullie noden? We horen het graag van jou! Leent jouw vereniging stoelen, tafels, podia, togen, beamers,… uit voor activiteiten? Vul dan uiterlijk op 30 november de online bevraging in via www.gemeentemol.be/uitleendienst.

Gemeentelijke diensten, scholen, verenigingen en andere gemeentebesturen kunnen bij onze gemeente materialen uitlenen voor het organiseren van events. Het huidige uitleenreglement is verouderd en zorgt ervoor dat organisatoren lang op voorhand moeten reserveren en slechts enkele weken vooraf een bevestiging krijgen. We willen onze uitleendienst eenvoudiger en flexibeler maken. We willen een vlotte service aanbieden en onze werkwijze afstemmen op jullie noden.

Geef jouw mening

Via www.gemeentemol.be/uitleendienst horen we graag jouw mening:

  • Wat zijn de plus- en minpunten van het huidige systeem?
  • Zijn de voorrangsregels nog actueel?
  • Wat vind je van de toewijzingscriteria?
  • Wat vind je van de kostprijs en de waarborgen?
  • Wat vind je van de aangeboden materialen?
  • Wat vind je van de timing en deadlines?
  • Zijn de waarborgen en huurprijzen realistisch?
  • Zijn de sancties in het reglement afgestemd op de praktijk?

 

Verwerken ideeën en realiseren nieuwe systeem

Vanaf 1 december bekijken we alle ingestuurde suggesties en ideeën en verwerken we deze tot een voorstel voor een nieuw uitleenreglement. Dit voorstel koppelen we terug aan onze verenigingen en adviesraden die opnieuw de kans krijgen om hun mening te geven. Op basis van de opmerkingen maken we een finaal reglement. Dit reglement vormt de basis voor het aanpassen we onze software en dienstverlening. We hopen tegen september 2021 met het nieuwe aangepaste programma van start te gaan.

Meer info: uitvoeringsdienst, 014 33 08 00, zerko@gemeentemol.be