Al 40 ondernemers krijgen steun van professionele fotografen, schrijf je snel in

handelaars
vrijdag 13 november 2020

Heb jij als Molse ondernemer ook meer dan ooit nood aan sterke foto’s voor je website, Facebookpagina, Instagram,…? Dan kan je nog tot en met zondag 15 november inschrijven via www.gemeentemol.be/fotoshandelszaak voor een professionele fotoshoot aan een uitzonderlijk lage prijs, speciaal voor jullie. Maar liefst 30 professionele fotografen uit de regio staan klaar voor onze Molse ondernemers tijdens de coronacrisis.

Door de coronacrisis ligt de focus meer en meer op online verkoop via webshops, Instagram en Facebook. Om een goede online campagne te voeren, hebben jullie natuurlijk nood aan deftige content. Een aantal mooie foto’s voor op je webshop of sociale media is al een grote stap in de goede richting! Maar liefst 30 fotografen willen ons helpen door voor een sterk verlaagde prijs fotosessies te organiseren.

Wat bieden wij je aan?
Om deel te nemen aan deze actie, moet je een fysieke winkel, dienstgerichte onderneming voor particulieren of horecazaak uitbaten in Mol.

• Het gemeentebestuur deelt in de kosten. Wij voorzien per fotosessie 100 euro voor de fotograaf. Dit zorgt ervoor dat jij als handelaar maar 50 euro moet betalen aan de fotograaf die jouw sessie verzorgt.
  • Minstens 25 foto’s. Je spreekt zelf af met de fotograaf of je wil focussen op je handelszaak, bepaalde producten, jezelf als handelaar, …
  • De fotograaf wordt per loting aan een handelaar ‘gekoppeld’.
  • Het gemeentebestuur gebruikt deze foto’s op www.molblijftwinkelen.be en www.moltafeltthuis.be om op een nóg professionelere manier uit de hoek te komen.
  • Een unieke kans om zélf een ondernemer te steunen. Fotografen zien tijdens de coronacrisis namelijk ook vaak opdrachten verdwijnen. Ze laten ons weten dat ze blij zijn met deze kans om hun portfolio uit te breiden. Het is een win-winsituatie voor beide partijen!

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 67, communicatie@gemeentemol.be