Gemeentebestuur zoekt coördinator team seniorenplus

vrijdag 30 oktober 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse coördinator dienstverlening senioren en personen met een beperking, in statutair dienstverband, niveau B4-B5 voor onbepaalde duur. Interesse? Solliciteer ten laatste op zondag 29 november. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Neem jij graag de rol op van coach en ben jij een bruggenbouwer? Druk je graag mee jouw stempel op de visie en het beleid van jouw dienst of organisatie?

Als coördinator dienstverlening senioren en personen met een beperking (hoofd seniorenplus) bepaal je mee en coördineer je het beleid van de dienst seniorenplus. Je bent het bruggenhoofd tussen de eigen dienst en de rest van de organisatie.

Je ondersteunt jouw medewerkers door ze te coachen op resultaat, aandacht te hebben voor hun ontwikkeling en processen uit te werken en te optimaliseren.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van een cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs
  • 3 jaar relevante beroepservaring kunnen aantonen

De relevantie van je beroepservaring beoordelen we aan de hand van je curriculum vitae. Voor deze functie beschouwen we volgende ervaring als relevant: ervaring binnen de sociale sector of binnen de zorg aan senioren, of leidinggevende ervaring.

Interesse?
Solliciteer ten laatste op zondag 29 november via het online sollicitatieformulier of per post (poststempel geldt als bewijs) aan Gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.
Vergeet zeker niet je motivatiebrief, samen met je CV en een kopie van het gevraagde diploma toe te voegen. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Wij aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke proef, een mondelinge proef en een psychotechnische proef (voor de kandidaat met de beste totaalscore).

We leggen ook een wervingsreserve aan.

Hier raadpleeg je de volledige functiebeschrijving.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be