Gemeentebestuur zoekt installateur sanitair

vrijdag 30 oktober 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds technisch assistent loodgieter, in contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D3, voor onbepaalde duur. Solliciteren tot en met 29 november. Stuur je kandidatuur door via volgende link of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lekkende of verstopte leidingen, een kapotte boiler of radiator, … Het zijn geen obstakels voor jou!

Werk jij graag met je handen en beschik je over technische kennis en inzicht? Kan je zowel zelfstandig, als in een klein team werken? Ben jij de enthousiaste vakman waarop wij zitten te wachten? Dan ben je heel welkom!

Ons aanbod
Wij zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privé. Bovendien bieden we heel afwisselend werk aan, waarbij je nauw samenwerkt met andere diensten.

• jobzekerheid, met een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • vaste daguren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

• geen diplomavoorwaarden
  • in het bezit zijn van rijbewijs BE of te behalen binnen een periode van één jaar volgend op de datum van indiensttreding

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 29 november bij voorkeur via het online sollicitatieformulier op onze website (www.gemeentemol.be/vacatures) of door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae op volgende manier aan ons te bezorgen per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Wij aanvaarden enkel volledige kandidaturen. Vergeet zeker je rijbewijs niet toe te voegen.

Je raadpleegt de volledige functiebeschrijving hier.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be