Gemeentebestuur zoekt cultuurfunctionaris

vrijdag 25 september 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds cultuurfunctionaris, niveau B, in contractueel dienstverband. Het gaat over een contract van bepaalde duur voor 3 maanden, mogelijks verlengbaar. Solliciteren kan tot en met 5 oktober 2020 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Ben jij een cultuurfanaat en georganiseerde duizendpoot? Ben je een communicatief sterke netwerker en hou je ervan om mensen samen te brengen en te enthousiasmeren? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken!

Wij zoeken een voltijdse cultuurfunctionaris die cultuurprojecten mee opvolgt en/of coördineert. Projecten organiseren, ook over de gemeentegrenzen heen, is voor jou geen probleem.

Daarnaast bouw je samen met je collega’s aan het doelgroepenbeleid van onze organisatie.

Je bent gedreven, enthousiast en kan goed samenwerken met vrijwilligers.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris (schaal B1-B2-B3) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, vrijetijdspas, voordelenplatform benefits at work,…
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Een flexibel uurrooster
  • Een filevrij te bereiken werkplaats in een mooie omgeving
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Interesse?

Solliciteer via het online sollicitatieformulier ten laatste op 5 oktober 2020. Vergeet niet je motivatiebrief, je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma te uploaden.

We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

De selectieprocedure bestaat uit een cv-screening en een sollicitatiegesprek. Bij de cv-screening houden we rekening met de volgende criteria:

• Motivatie
  • Ervaring in de cultuursector
  • Ervaring met projecten
  • Beschikbaarheid en flexibliteit
  • Lay-out, structuur en taalgebruik van curriculum vitae en motivatiebrief

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be