Naar inhoud
Gemeente Mol

Laatste plaatsen vrij voor de richting DJ en Producer!

foto dj
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 16 september 2020

De inschrijvingen voor de richting DJ en Producer verliepen zeer vlot. Droom jij er ook van om als DJ achter de decks te staan? Of om als producer je muziek te maken en op te nemen? Reserveer dan één van de laatste plaatsjes voor deze cursus. Zowel voor 12-jarigen als 15-plussers zijn er nog enkele plaatsen vrij.

Plaatjes mixen en remixen, je eigen muziekproducties maken én opnemen? Dat is écht cool! Tijdens de nieuwe opleiding DJ en Producer stomen we je klaar tot een echte professional. Je hebt geen voorkennis nodig om de richtingen te starten.

Twee of drie lesuren per week

Jongeren tussen 12 en 14 jaar volgen drie lesuren per week. Voor hen is de cursus een combinatie van DJ en Muziekproductie. Wie ouder is dan 15 jaar volgt wekelijks twee lesuren. Zij kiezen uit DJ, Muziekproductie Electronics of Muziekproductie Acoustics.

Interesse?

Maak via djproductiemol@gmail.com een afspraak om een les bij te wonen. Voor de 12-jarigen gaan deze testworkshops door op 21 of 28 september van 16 tot 17.30 uur of op woensdag 16, 23 en 30 september van 15.45 tot 17.15 uur. Voor volwassenen (15+) is het steeds op afspraak via mail.

Meer info: Academie Muziek en Woord, 014 31 38 21, djproductiemol@gmail.com