Gemeentebestuur zoekt dringend halftijdse poetsmedewerkers

vrijdag 4 september 2020

Het gemeentebestuur zoekt halftijdse poetsmedewerkers, niveau D, voor een contract van bepaalde duur van 3 maanden met kans op verlenging. Interesse? Vul dan zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in. Meer info vind je via www.gemeentemol.be/vacatures.

Wil jij graag je steentje bijdragen aan een veilige werkomgeving en dienstverlening in onze gemeente? Hou je graag alles spik en span? Ben je flexibel inzetbaar en onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Door de coronacrisis zijn wij dringend op zoek naar extra werkkrachten om te zorgen voor een veilige werkomgeving en dienstverlening voor onze medewerkers, bezoekers, kinderen, leerkrachten,... Onze diensten zijn de voorbije weken intensief bezig geweest met het reinigen en ontsmetten van de gemeentelijke gebouwen.  Momenteel zijn we nog op zoek naar extra handen om de veiligheid te garanderen. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat onze poetsmedewerkers zelf op een veilige manier kunnen werken.

Je staat als poetsmedewerker in voor het schoonmaken van de gemeentelijke gebouwen (o.a. administratief en cultuurcentrum ‘t Getouw, lokaal dienstencentrum, Sociaal Huis, buitenschoolse kinderopvang, scholen, …). Je komt terecht in een enthousiast poetsteam. Samenwerken met collega’s is een absolute must. Daarnaast verwachten we dat je zelfstandig werkt en je eigen taken correct afwerkt. Je hebt oog voor netheid en hygiëne. Je bent stipt, betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien ben je flexibel ingesteld en werk je graag op verschillende locaties.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Een filevrij te bereiken werkplaats

• Geen diplomavoorwaarden

Interesse?

Vul zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in.

De selectieprocedure bestaat uit een CV-screening en een sollicitatiegesprek. Bij de CV-screening houden we rekening met de volgende criteria:

• relevante ervaring en opleiding
  • beschikbaarheid
  • flexibiliteit
  • motivatie

Samen maken wij #MooiMol.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be