Naar inhoud
Gemeente Mol

Gemeentebestuur zoekt programmacoördinator toerisme

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 7 augustus 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse programmacoördinator toerisme, niveau A, salarisschaal A1a-A3a in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteer tot en met 13 september 2020  via het online sollicitatieformulier.  

Wil jij graag mee het toeristische aanbod van de gemeente Mol verder uitbouwen?

Als programmacoördinator toerisme sta je in voor het uitwerken, de coördinatie, realisatie en opvolging van kleine, middelgrote en grote projecten uit het toeristisch ontwikkelingsplan. Doorheen deze projecten zet je Mol nog steviger op de toeristische kaart en verleid je toeristen om meermaals onze gemeente te bezoeken.

Je geeft adviezen om de toeristische ontwikkelingsvisie indien nodig bij te sturen en anticipeert op toeristische trends en maatschappelijke evoluties. Je ontwikkelt binnen en buiten het gemeentebestuur een breed netwerk van toeristische partners en stakeholders voor het nodige overleg met betrekking tot het uitvoeren van projecten. 

Ons aanbod

 • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
 • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
 • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
 • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

 • In het bezit zijn van een masterdiploma, ofwel een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs

Interesse?

Solliciteer ten laatste 13 september 2020 via het online sollicitatieformulier. Vergeet niet je motivatiebrief, je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma toe te voegen.

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De selectieprocedure bestaat uit een cv-screening, een schriftelijke proef of thuisopdracht, een sollicitatiegesprek en een psychotechnische proef.

 Bij de cv-screening wordt rekening gehouden met de volgende criteria:

 • Motivatie
 • Ervaring binnen de toeristische sector
 • Ervaring met het coördineren van projecten
 • Ervaring met de werking van een overheidsorganisatie
 • Lay-out, structuur en verwoording van cv en motivatiebrief

De schriftelijke proef of thuisopdracht en het sollicitatiegesprek gaan door in de maand oktober.

De kandidaat die het best presteert op het totaal van de schriftelijke proef of thuisopdracht en het sollicitatiegesprek kan deelnemen aan de psychotechnische proef bij Risesmart in Antwerpen.

Afhankelijk van de coronamaatregelen die in oktober van kracht zijn, kan het sollicitatiegesprek ook digitaal verlopen via videoconferentie. Er wordt tevens een wervingsreserve aangelegd. 

Je kan de volledige functiebeschrijving hier raadplegen.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be.