Naar inhoud
Gemeente Mol

Wie verdient een ‘Jeugdwerk Award’? Dien voor 24 augustus jouw kandidaat in!

vrijdag 7 augustus 2020

Dit najaar reiken we voor de tweede keer de ‘Jeugdwerk Awards’ uit. Hiermee zetten we individuen of verenigingen binnen het jeugdwerk in de bloemetjes om hen te bedanken voor hun bijzondere prestaties het afgelopen jaar. Wie is volgens jou de meest opmerkelijke nieuwkomer, beste helper, jeugdverdienste? Laat het ons voor 24 augustus weten via www.gemeentemol.be/jeugdwerkawards!

Staaf je kandidatuur met een grondige motivatie. Je stelt je kandidaat voor met een originele foto, een zot gifje of een knotsgek filmpje en omschrijft waarom deze persoon, vereniging of actie de Award verdient. Zo begrijpt de jury in één oogopslag waarom je deze kandidaat of vereniging naar voor schuift!

Individuele Awards

De Individuele Awards gaan naar individuen die actief zijn in het Molse jeugdverenigingsleven. We zetten hen in de bloemetjes in verschillende categorieën:

  • Beste hoofdleiding: Hoofdleiding zijn is niet van zelfsprekend. Hij/zij is de leider van de groep en diegene die alles in goede banen leidt.
  • Beste nieuwkomer: Hij/zij die in het werkjaar 2019 – 2020 leiding werd, maar die boven alle andere nieuwkomers uitspringt.
  • Beste leiding: Hij/zij die zich al jaren inzet voor de organisatie en die een grote indruk nalaat bij leden, medebegeleiding en ouders.
  • De steunpilaar: Hij/zij (een ouder, oud-leiding, lid van de kookploeg, volwassenbegeleider, materiaalmeester,…) waar je bij elk evenement, bij elke klusje, bij een kleine of grote opruim-dag op kan rekenen. Diegene die belangrijke dagen al in zijn/haar agenda heeft staan nog voor je het moet vragen.

Dit jaar worden er geen Groeps Awards gekozen waardoor de categorieën ‘Beste fuif’ en ‘Leukste activiteit of evenement’ wegvallen.

Leukste coronaproof activiteit

Corona is iets nieuws en ook jeugdverenigingen moesten zich hieraan aanpassen. Inventief als ze zijn, gingen ze snel op zoek naar creatieve oplossingen om hun beweging toch te laten doorgaan. Dit resulteerde in online spelletjes, een coronaproof kamp,… Daarom willen ook de ‘leukste coronaproof activiteit’ graag in de kijker zetten!

Uitreiking Jeugdwerk Awards

Door corona kan er dit jaar geen fysieke uitreiking met receptie en fuif plaatsvinden van de Jeugdwerk Awards. Daarom organiseren we een digitale versie. In de week van 28 september tot 4 oktober zal de jury de prijs persoonlijk aan de winnaars overhandigen en hiervan enkele foto’s en filmpjes maken. Vanaf vrijdag 9 oktober kan je het filmpje – een compilatie van de foto’s en filmpjes – online bekijken op www.gemeentemol.be of de Facebookpagina van gemeente Mol.

We wensen alle kandidaten veel succes!

Meer info: jeugddienst, 014 33 05 10, jeugddienst@gemeentemol.be