Naar inhoud
Gemeente Mol

Zwembad Vita Den Uyt voert tijdsblokken in voor buitenbad, verplicht reserveren!

vita Den uyt

Bekijk ook

woensdag 5 augustus 2020

Zwembad Vita Den Uyt (Rode-Kruislaan 18) voert vanaf zaterdag 8 augustus tijdsblokken in voor bezoekers van het buitenbad. Per blok worden 200 bezoekers toegelaten. Zij moeten op het einde van hun tijdsblok het terrein verlaten. Reserveren voor een tijdsblok doe je via www.vita-denuyt.be of eventueel telefonisch via 014 39 19 30. Met deze aanpassingen wil Vita Den Uyt een bezoek voor iedereen, zowel bezoekers als personeel, aangenaam en veilig laten verlopen.

Na de drukte van afgelopen weekend stuurt Vita Den Uyt haar werking bij. Met het invoeren van tijdsblokken hoopt Vita Den Uyt meer bezoekers te mogen ontvangen en iedereen in alle veiligheid maximaal zwemplezier te garanderen.

 

Tijdsblokken vanaf zaterdag 8 augustus

De dag wordt verdeeld in volgende tijdsblokken:

  • Blok 1: 11 – 14 uur
  • Blok 2: 14.30 – 17.30 uur
  • Blok 3: 18 – 21 uur

 

Reserveren

Praktisch

Om de drukte aan de kassa’s te vermijden, vragen we dat slechts één persoon van de groep zich aan de kassa meldt. De rest van de groep wacht tussen de gebouwen van het zwembad en de fitness. Er zijn twee kassa’s geopend. Hou tijdens het wachten voldoende afstand en draag een mondmasker. De toegang tot de poortjes wordt aangegeven met dranghekken.

 

Bezoekers moeten op het einde van hun tijdsblok het terrein verlaten. Het is niet toegelaten om op de weide te blijven liggen. Tijdens het half uur tussen de tijdsblokken heeft het personeel dan de tijd om de infrastructuur extra te ontsmetten waar nodig.

Meer info: Vita Den Uyt, 014 39 19 30, mol@vitagroep.be