Gemeentebestuur zoekt vier technisch assistenten groen en openbare netheid

vrijdag 7 augustus 2020

Het gemeentebestuur Mol zoekt vier voltijds technisch assistenten groen en openbare netheid, niveau D, salarisschaal D1-D2-D3, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteer tot en met 23 augustus 2020 via het online sollicitatieformulier.

Wil je werken in de buitenlucht en kan je goed overweg met tuinmachines? Hou je onze gemeente graag mee groen en proper? Solliciteer dan voor deze functie.

Als technisch assistent groen en openbare netheid sta je in voor het algemeen onderhoud en de aanplantingen van de gemeentelijke groenzones, zoals de parken, perken, laanbomen, wegbermen, begraafplaatsen, sportvelden en woonwijken van de gemeente. Je taken bestaan onder andere uit grasmaaien, hagen scheren, kleine snoeiwerken uitvoeren, harken, schoffelen, oprapen en ophalen van zwerfvuil en sluikstorten, … Je werkt onder leiding van een ploegbaas.

Je hebt een basiskennis van planten en groenonderhoud en een goede kennis van het gebruik van machines (kettingzaag, bosmaaier, kantenmaaier,…) en van afvalsortering. Je kan zowel zelfstandig als in team je taken volbrengen. Je werkt je taken correct en snel af en bent flexibel inzetbaar. Je hecht veel belang aan orde en veiligheid. Bovendien ben je bereid en in staat om in ongunstige weersomstandigheden te werken en uitzonderlijk ook ’s avonds en in het weekend. Je gaat op een klantvriendelijke en hulpvaardige manier om met collega’s, burgers en externen.

Samen maken wij #MooiMol.

• Geen diplomavoorwaarden
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B

Je moet slagen voor de selectieprocedure die bestaat uit een praktische en mondelinge proef.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, vrijetijdspas en voordelenplatform benefits at work
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Vaste werkuren (van 7u54 tot 16u of van 6u54 tot 15u, je werkt 38u per week)
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 23 augustus 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of per post aan gemeentebestuur Mol, t.a.v. de afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol (poststempel geldt als bewijs).

Voeg zeker een kopie van je rijbewijs B toe.
We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

De selectieproeven bestaan uit een praktische en mondelinge proef.

Indien we meer dan 20 geldige kandidaturen ontvangen zal er een preselectie gebeuren op basis van een praktijkgerichte schriftelijke proef.

De proeven vinden plaats op 17, 21 en 22 september 2020.

We leggen ook een wervingsreserve aan.

Je raadpleegt de volledige functiebeschrijving hier.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be