Gemeentebestuur zoekt deskundige projecten jeugd

vrijdag 14 augustus 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige projecten jeugd in contractueel dienstverband, niveau B, salarisschaal B1-B3, voor onbepaalde duur. Solliciteer hier of per post aan gemeentebestuur Mol tot en met 6 september 2020. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Heb jij de skills om projecten rond jeugd uit te werken en met jeugd aan het werk te gaan? Ben je creatief en houd je van netwerken? Klinkt ‘organiseren’ als muziek in de oren? Dan ben jij de perfecte kandidaat!

Als deskundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, de opvolging en ondersteuning van verschillende projecten binnen het jeugdbeleid. Je zorgt bovendien voor een brede, logistieke en administratieve ondersteuning binnen de afdeling jeugd en sport.

Ons aanbod
Wij  bieden jou een heel gevarieerde job, waarbij je nauw samenwerkt met fijne collega’s van jouw dienst en van andere diensten.

Verder bieden wij volgende mooie voordelen aan:

• Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector telt mee voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• Houder van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs
  • Ervaring in jeugdwerk is pluspunt
  • Rijbewijs B is pluspunt

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 6 september 2020 via het online sollicitatieformulier op onze website (www.gemeentemol.be/vacatures) of door je sollicitatiebrief, samen met je curriculum vitae en een kopie van jouw diploma, aan ons te bezorgen per post (poststempel geldt als bewijs) aan Gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Er wordt tevens een wervingsreserve aangelegd.

Raadpleeg hier de volledige functiebeschrijving.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be