Gemeentebestuur zoekt meewerkend ploegbaas loodgieter

vrijdag 14 augustus 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds technisch hoofdassistent loodgieter in statutair dienstverband, niveau D, salarisschaal D4-D5. Solliciteer hier of per post aan gemeentebestuur Mol tot en met 13 september 2020. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Zeg je enthousiast ‘ja!’ als je plannen en organiseren hoort? Ben je niet snel uit je lood geslagen bij het aansturen van een ploeg? Beschik jij over de nodige ervaring en technische kennis, en steek jij zelf nog graag jouw handen uit de mouwen? Dan zoeken wij jou!

Ons aanbod

Wij zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privé. Bovendien bieden we heel afwisselend werk aan, waarbij je nauw samenwerkt met andere diensten.

Verder bieden wij deze mooie voordelen aan:

• Jobzekerheid, met een aantrekkelijk salaris en bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector telt mee voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

• Geen diplomavoorwaarden
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B en BE of het rijbewijs BE behalen binnen een periode van één jaar volgend op de datum van indiensttreding
  • Minstens twee jaar relevante beroepservaring kunnen aantonen. Dit zal beoordeeld worden aan de hand van je CV. Onder relevante beroepservaring wordt het volgende verstaan:
    • Het aansturen en coachen van een ploeg (ploegbaas)
    • Het plannen en organiseren van werkzaamheden van een ploeg
    • Ervaring in sanitair-, HVAC-, lood- en zinkwerken

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 13 september 2020 via het online sollicitatieformulier op onze website (www.gemeentemol.be/vacatures) of door je sollicitatiebrief, samen met je curriculum vitae EN een kopie van jouw rijbewijs, aan ons te bezorgen per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Vergeet dus zeker niet je relevante ervaring te vermelden.
Er wordt tevens een wervingsreserve aangelegd.

Raadpleeg hier de volledige functiebeschrijving.
Heb je graag een loonsimulatie of nood aan meer info? Contacteer ons dan via onderstaande contactgegevens.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be