Naar inhoud
Gemeente Mol

Cultuurprogramma 2020-2021 online vanaf 14 augustus, tickets vanaf 4 september

IMG_1476
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 16 juli 2020

Vanaf vrijdag 14 augustus vind je het programma voor het nieuwe cultuurseizoen van Cultuurcentrum ’t Getouw terug op www.getouw.be. Voor een eerste deel van het programma kan je al tickets kopen vanaf 4 september. Later op het jaar organiseert het cultuurcentrum nog tweemaal een ticketverkoop. Op die manier kunnen we beter inspelen op de veranderende coronamaatregelen.

Vanaf vrijdag 14 augustus vind je alle voorstellingen, workshops en tentoonstellingen die gepland zijn in het seizoen 2020-2021 terug op de website van het cultuurcentrum. Zo kan je alvast jouw favorieten voor het volgende seizoen aankruisen in je agenda.

Verkoop in fases
Omdat er nog teveel onzekerheid is over de evolutie van de coronasituatie en bijhorende maatregelen, brengen we in een eerste fase slechts een deel van de geplande voorstellingen in verkoop. Voor voorstellingen die plaatsvinden in september, oktober en tijdens de herfstvakantie kan je al tickets kopen vanaf vrijdag 4 september. Voorstellingen die later doorgaan, worden pas later dit seizoen in verkoop gebracht. Op die manier kunnen we korter op de bal spelen en onze werkwijze aanpassen aan de situatie.

Coronaproof
Achter de schermen werken we intussen volop verder aan een coronaproof organisatie van onze voorstellingen en bijhorende manier van tickets verkopen. Daarbij houden we rekening met de beslissingen die de Nationale Veiligheidsraad nam en nog zal nemen m.b.t. culturele activiteiten. Alle info over hoe de verkoop zal verlopen, vind je ook vanaf 14 augustus terug op onze website en in de brochure met ons najaarsaanbod.

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be