Watersportdag ‘On Wheels’ van 22 augustus aan Port Aventura geannuleerd

watersportdag on wheels
woensdag 15 juli 2020

De watersportdag ‘On Wheels’ van 22 augustus aan Zilvermeerhaven Port Aventura is geannuleerd. Door de strikte maatregelen kunnen de initiatiefnemers (To Walk Again vzw, Port Aventura en gemeentebestuur) de activiteit niet coronaproof organiseren. Heb je een fysieke beperking en wil je deze zomer toch aan watersport doen? Dan zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Ontdek ze op www.sailability.be, www.zilvermeerhaven.be en www.zilvermeer.be.

Deze jaarlijkse watersportdag richt zich voornamelijk tot mensen met een fysieke beperking. Op het programma stonden normaal: waterskiën, varen met een speedboot of zeilboot, surfen, kajakken, stand up paddle en een tochtje met de loungeboot. Corona gooit dit jaar roet in het eten. Uitkijken dus naar volgend jaar.

Meer info:

> To Walk Again vzw, 0473 68 68 79, activiteiten@towalkagain.be