Wil je fietslessen voor volwassenen ondersteunen als instructeur?

maandag 27 juli 2020

Heb je tijd en goesting om onze fietslessen voor volwassenen te ondersteunen als vrijwillige fietsinstructeur? Maak dan vrijblijvend een afspraak met de dienst samenlevingsopbouw via samenlevingsopbouw@gemeentemol.be. De fietslessen vinden plaats tussen 9 september en 10 oktober op woensdag van 13 tot 16 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur in het Verkeerseducatief Centrum, Molderdijk 27.

Gedurende tien weken staat een team van vrijwilligers paraat om volwassenen die niet kunnen fietsen klaar te stomen voor een fietstocht in het verkeer. Stapsgewijs leren de deelnemers de vaardigheden van het fietsen en de spelregels in het verkeer.

Wie zoeken we?

> Fietsinstructeur:

• Je houdt van fietsen
  • Je bent sociaal
  • Je kan op een eenvoudige manier iets uitleggen aan anderen

Wat bieden wij jou?

Als vrijwilligers sta je er niet alleen voor. Wij bieden jou:

• Een vrijwilligersaanspreekpunt bij wie je terecht kan met al je vragen
  • Uitgebreide vorming
  • Een enthousiaste en dynamische groep collega-vrijwilligers

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 15 73, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be