Naar inhoud
Gemeente Mol

Tip: uitgestippelde picknickroute langs prachtige plekjes inclusief lekkernijen

Picknickroute
donderdag 9 juli 2020

Vanaf 9 juli ontdek je al picknickend wat voor lekkers en moois onze gemeente te bieden heeft. Spring op je fiets! Onderweg maak je verschillende stops om je koeltas te vullen met de lekkerste producten uit de streek. Met een gevulde koeltas kan je helemaal zelf kiezen bij welk prachtig plekje langs de 52 kilometer lange route je halt houdt om te picknicken. Je betaalt 43,50 euro voor twee personen. Je ontvangt één fancy koeltas en negen coupons voor jullie allebei!  (40 euro zonder koeltas)

De kleine genietmomentjes in MooiMol staat dit jaar centraal. Onder de slagzin ‘ZEN in Mol’ lanceert de dienst toerisme heel wat extra’s om deze zomer van te profiteren. Picknicken is de ultieme activiteit om te genieten van onze prachtige omgeving én meteen ook de streekproducten te ontdekken.

Veel keuze
Met de coupons kan je bij een bakker, snoepwinkel, b&b, restaurant, café, landbouwbedrijf… op de route iets lekkers ophalen of een leuke activiteit doen. Krijg je niet alles in één keer op? Geen zorgen, de bons zijn nog geldig tot en met 30 september.

Reserveren niet nodig
Nog heel handig aan de picknickroute: je moet niet reserveren! Hou er wel rekening mee dat je enkel op donderdag, vrijdag en zaterdag al je bons kan inwisselen. In september kan je enkel op zaterdag al je bons inwisselen.  Vertrekken kan vanaf 9.30 uur.  De route is te koop bij dienst toerisme, Markt 1a.
Een fietstas, bestek, bordjes, cavaglazen en eventueel een picknickdekentje of tafellakentje dien je zelf te voorzien.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be