Op vakantie met Lot & Bot: leuk vakantieboek vol zomerpret vanaf nu beschikbaar!

woensdag 1 juli 2020

Deze zomer zetten Lot & Bot hun favoriete plekjes op een rijtje in een superleuk vakantieboek voor kinderen. Het boek zit vol spelletjes waardoor je onze mooie gemeente beter leert kennen. Met de speciale bon die erin zit kan je bij de dienst toerisme een VIM-polsbandje gaan halen. Vanaf dan ben je een Very Important Mollenaar die overal van cadeautjes en kortingen kan genieten! Het volledig gratis boek ligt klaar in al onze vakantieparken, bij de dienst toerisme, Markt 1a en bij ecocentrum de Goren.

Deze zomer staan de kleine genietmomentjes centraal. Onder de slagzin ‘ZEN in Mol’ organiseert de dienst toerisme tal van activiteiten om MooiMol extra in de verf te zetten. Het vakantieboek garandeert een goed gevuld programma waar kinderen niet genoeg van kunnen krijgen!

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be