Bezoek- en uitgaansregeling woonzorgcentrum Ten Hove

IMG_20200526_154424107_HDR
dinsdag 30 juni 2020

Het agentschap zorg en gezondheid vaardigde op 24 juni nieuwe richtlijnen uit die een verdere versoepeling van de bezoekregeling in de woonzorgcentra mogelijk maken. De pers heeft hier de afgelopen dagen uitgebreid over gecommuniceerd. In de loop van de week van 6 juli bekijken we of een verdere versoepeling van de huidige bezoek- en uitgangsregeling voor ons woonzorgcentrum aangewezen en haalbaar is.

We bezorgen je hierover zo snel mogelijk nieuws. Tot op dat moment blijft de huidige bezoek- en uitgangsregeling gelden.

Het agentschap geeft aan ons als directie de verantwoordelijkheid om een inschatting te maken hoe de normale werking, al dan niet gefaseerd in tijd, volledig kan opstarten. We maken hierbij een afweging tussen het psychisch-sociaal welzijn en de veiligheid van onze bewoners.

Meer info: woonzorgcentrum Ten Hove, 014 33 16 00, wzctenhove@gemeentemol.be