Maria dronk een espresso in MooiMol en wint 1.000 euro!

maandag 29 juni 2020

Een lekkere espresso bij Petit Paris levert Maria Eyckmans een Mols Kadoke van maar liefst 1.000 euro op. Zij is de winnaar van onze wedstrijd ‘Klink op MooiMol’. Ook horecabezoekers Axel, Yoran, Emma  en Hannelore vallen in de prijzen. Zij ontvangen een Mols Kadoke van 250 euro. De overvolle deelnamebox bewijst het: onze Mollenaars vonden snel de weg terug naar hun favoriete horecazaken.

Maar liefst 7.544 kasticketjes werden de afgelopen twee weken in de glazen box op het Santo Tomasplein gedeponeerd. Hieruit trokken we vijf winnaars:

• Maria Eyckmans: 1.000 euro

Maria was verbaasd dat ze met het drinken van één espresso 1.000 euro kon winnen: “We gaan met deze bonnen heel veel lekker eten in MooiMol met onze kinderen, zeker weten! We steunden de Molse horeca-uitbaters al heel hard en blijven dit zeker doen. Schol, op MooiMol!”

• Yoran Van Houdt: 250 euro
  • Emma Van De Sande: 250 euro
  • Axel Hulsmans: 250 euro
  • Hannelore Wuyts: 250 euro

Schol, op MooiMol!
Deze wedstrijd kadert in de campagne voor de heropstart van de horeca op 8 juni. Onder de slagzin ‘Schol, op MooiMol’ vieren we onze horeca-uitbaters die de deuren terug openen met frisse moed en een stevige dosis creativiteit. We ontwikkelden voor alle uitbaters aangepaste affiches met de belangrijkste veiligheidsrichtlijnen voor de horeca.

’t Mols Kadoke
De winnaars ontvangen hun geldprijs in de vorm van een Mols Kadoke. Deze cadeaubon kan je bij 219 Molse handelaars en horeca-uitbaters gebruiken. We kiezen bewust voor Molse Kadokes om onze lokale economie extra te ondersteunen. Twee vliegen in één klap! Op www.gemeentemol.be/molskadoke vind je alle info.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be