Naar inhoud
Gemeente Mol

Opnieuw zwemplezier in Vita Den Uyt vanaf woensdag 1 juli

2306 Vita Den Uyt opnieuw open FOTO

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 25 juni 2020

Vanaf 1 juli ben je opnieuw welkom in Vita Den Uyt. Zowel de binnen- als de buitenbaden openen na de coronasluiting opnieuw de deuren bij de start van de zomervakantie. Het weer bepaalt of je binnen en/of buiten terecht kunt. De afgelopen weken bereidde het zwembad de heropening nauwgezet voor, waardoor je in veilige omstandigheden kan komen zwemmen. Zo geldt er voor het vrij zwemmen een strikte capaciteitsbewaking ter hoogte van de kassa. Voor het baantjeszwemmen moet je vooraf reserveren.

Op dit moment brengt Vita Den Uyt de zwembaden opnieuw op temperatuur en ondergaan de technische installaties de nodige controles. Om de opening van de zwembaden in coronatijden veilig te laten verlopen, geldt in het zwembadencomplex éénrichtingsverkeer en worden voldoende mogelijkheden voorzien om de handen te ontsmetten. Zwembadmedewerkers kijken nauwgezet toe op het volgen van de richtlijnen.

Voor deze zomervakantie geldt onderstaande regeling:

  • Bij mooi weer
    • Buitenbad: alle dagen vanaf 12 tot 21 uur open voor iedereen. Twee banen zijn voorzien voor baantjeszwemmers. Bij bijzonder goed weer blijft het buitenbad ’s avonds zelfs langer open. De zwemclubs zijn met hun eigen redder in het buitenbad welkom van 8 tot 11.30 uur. Per baan geldt er een maximumaantal zwemmers.
    • Binnenbad: uitsluitend open voor baantjeszwemmers van 9 tot 11.30 uur. Om het maximaal aantal zwemmers per baan te garanderen, moet je vooraf reserveren.
  • Bij minder weer
    • Binnenbad: open met een aangepaste banenplanning en voldoende ruimte om vrij te zwemmen. We handhaven zowel voor het baantjeszwemmen (reservaties) als voor het vrij zwemmen (aan de kassa) een maximumaantal bezoekers.
    • Buitenbad: alleen de zwemclubs mogen buiten trainen met hun eigen redder.

Info en reserveren baantjeszwemmen: 014 39 19 30, www.vita-denuyt.be, mol@vitagroep.be